Op elk evenement brengt clown Bobo zijn geluidsinstallatie mee, tenzij anders vermeld.

Spetterende en fantasierijke meespeel-kindershow waarbij de kinderen zelf in de kijker komen te staan. Ze zullen als sterretjes op het podium schitteren, als nooit tevoren. Dolle pret dus, met zang, dans, leuke spelletjes en komisch goochelen.
Deze show is geschikt voor elke gelegenheid zoals bij halloween, sinterklaas-, kerst-, carnaval-, Paas- en schoolfeesten of als afsluiter voor vakantiekolonies en dergelijke....
verkrijgbaar: 1u of 2 x 50min.

pijl

Ballonanimatie voor winkels, bedrijven, warenhuizen, braderijen, openingen, opendeur-dagen, recepties en schoolfeesten.
Bobo animeert de kinderen op een plezante manier. Hij blaast, draait en plooit ballonnetjes tot het iets herkenbaars wordt (vb. een hondje, giraf, zwaan, konijn, papegaai, schildpadje, kroontje, zwaard, ....).
Het is een prachtige kleurrijke animatie waar de kinderen dol op zijn. Het geeft een kindvriendelijk tintje aan uw actie of evenement en het wordt enorm gewaardeerd.
Verkrijgbaar in 2, 3 of 4u.
pijl

Een zéér leuke meespeelshow waarbij de jarige uiteraard centraal staat en ster van de dag is. Een mengelmoes van zang, spel, komisch goochelen en ballonplooien maakt van zijn of haar verjaardag een onvergetelijke dag!
De jarige krijgt na afloop een diploma.
1 uur show + 30 min. ballonplooien met tussenin een pauze van 20 à 30 min. (Max. 20 kinderen)

pijl

NIEUW !  Een half uur goochelshow + een half uur ballonplooien met tussenin een pauze van 20 à 30 min.
De jarige of communiekantje staat hierbij centraal en is het sterretje van de dag !

pijl

Een wervelende show voor jong en oud met een mengeling van zang, spel, dans, leuke 'gags', komisch goochelen en ballonplooien.
Een show waarbij je lekker kan ontspannen en goed lachen! Ideaal voor communies, lentefeesten, geboortes en jubilea.
duur: 1u 30min (privé: max 20 kinderen)

pijl

De kleutertjes, oma's en opa's beleven samen een onvergetelijk moment met deze verrassende, gevarieerde show van clown Bobo. Liedjes uit de tijd van toen, spelletjes, dans en komisch goochelen. Een interactieve show om niet te missen!
duur: 1u

pijl